Konec hodování

Konec hodování

Anotace: a surového zlozvyku

Sbírka: Dva svetry

lebka z hnáty zkříženými
plete z proutí vrbového
na oslavu konce zimy
k ozdravení těla tvého

plete nástroj mužské zloby
co je tohle za způsoby

zákaz krutě kosti lámat
pirátka nic nechce dávat

Autor Uličný, 10.04.2023
Přečteno 153x
Tipy 1
Poslední tipující: Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí