Strasti pravěkého muže

Strasti pravěkého muže

Anotace: ...

Od věků do věků
dnes zakotvíme v pravěku.
Co asi zmůže
pravěkého muže?
Není to jeho žena,
v mamutích špercích ověnčená,
ve vlasech rudá růže,
bez make-upu a stužek.
A ani není nikomu nic dlužen.
Tíží ho něco jiného,
možná i nepodstatného.
Nehledej v tom žádnou kličku.
Trápí ho, jak uživit smečku.
Autor Inge, 11.04.2023
Přečteno 86x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Fialový metal, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trefa do centra dění.

12.04.2023 09:46:52 | Fialový metal

Přesně tak.v jednoduchosti je krása.

11.04.2023 21:34:06 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí