Letokruhy tmy

Letokruhy tmy

Zábradlí kalené lázní vína

krví zmučených kabernetů

jícny jam hlt sunou po patře

hyne listí, sílí révy

těla vosích dam jak rukávy

i flanel v ohbí hází jiskry

zápustky pecí a pláč škunerů

vulkánům vznět dávají

a luky tětivou těhotné

krouží kondořím okem

prostři mi na včerejší ústa

co bojíš se vtěsnat do rtěnky

nespatřených ulic

v řečišti spících stínů...

 

Autor Pablo Kral, 11.04.2023
Přečteno 90x
Tipy 8
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí