*-*Zamračená obloha

*-*Zamračená obloha

Anotace: ~~~~~~~~~~

...........

~~~~~
Hudebník...
Zamračená obloha
Jsem amatér,hudebník,
tak na notový papír dám
mezi těch pět linek
noty které znám.
Na začátek pěti linek
klíč basový či houslový
a pak noty cé,dé,é,ef
notový zápis je hotový.

Jenom prosím,
ať to nečte žádný hudebník
kdyby podle toho zahrál
tak přispějte mi na pomník.
Podle mých not umí hrát
jenom déšť,můj kamarád.
A je to tak a ne jinak
kap..a kap..a kap..a kap
a kapity,kapity,kap.

Malá dešťová hudba

-------------
~~~...~~~

Autor Květka Š., 12.04.2023
Přečteno 78x
Tipy 5
Poslední tipující: Fialový metal, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky květko za dnešní rozveselení.

12.04.2023 20:00:51 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí