Bod

Bod

Pevný bod najít, a třeba spáchat hřích. 

Kam třeba až zajít,  co moct si dovolit.

 

Do srdce třeba nůž vražený, a řekl bych díky 

To proto , že bez přetvářky a s citem byl by vedený. 

 

Však kde je ta ruka, co vést by ho směla

co duši moji, city tajné zná.

 

~☆~

 

Pak snad nastal by klid, i to je doufání 

tak jak věci jsou, zdrojem jsou zoufání.

Autor Protos1182, 12.04.2023
Přečteno 80x
Tipy 10
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Psavec, Marten, Frr, Dreamy, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pevný bod je v životě důležité mít

13.04.2023 04:59:59 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí