*-*Hvězdy jako sedmikrásky

*-*Hvězdy jako sedmikrásky

Anotace: ***---***---***

**************

~~~~~~~~~
Hvězdy jako sedmikrásky
na sametově hebké obloze
tam sedávají v noci krásky
jako ty nahaté z aktu
na jednom obraze.
Obraz s nekonečnou krásou
neznámý umělec maloval
pánové se očima jen pasou
každý by si domů
jednu z těch krásek vzal.

Jeden chce s vlasem jako noc
druhý by rád malou zrzku
třetí si vybírá snad až moc
a při pohledu na plná ňadra
má chuť na zmrzku.
I s tou třešinkou na vršku
Hvězdy dál na obloze září
a ti všichni pánové
jak ti se u obrazu tváří.
A každý vidí krásnou Venuši
které ta nahota moc sluší..

...........................

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.04.2023
Přečteno 69x
Tipy 9
Poslední tipující: Stanislav32, Protos1182, Sonador, Helen Mum, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak jemnou erotikou kráska stavěna!* Já myslel, že ze sedmikrásek Květuše. Zatím na obloze obraz, hvězdný pugét Venuše*

13.04.2023 15:42:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí