JULIE

JULIE

Poupátko Julie
Alkohol nepije
A trávu nehulí
Prý nejspíš bude plachá

Naproti pan Aleš
Je-li to pravda lež
Z láhve si nalije
A fajfku potom napchá

Julie k večeru
Pouští si operu
Nesnáší nevěru
A chtěla by být vdaná

Aleš zas naopak
Z opery chytá šlak
Nevěru pěstuje
Každá je k němu zvaná

Tak žijí v sousedství
Prakticky od dětství
V podivném přátelství
Jako orel a panna
Autor jondys, 15.04.2023
Přečteno 84x
Tipy 10
Poslední tipující: Emily Říhová, Sonador, šerý, Marťas9, Psavec, Fialový metal, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí