Hospic

Hospic

Anotace: znělka

Sbírka: Dva svetry

líně se troska k trosce šine
nečeká bázlivá na novou krásu
ve světle dne vše bude jiné
nesetře ruka tvá nánosy času

hrdě se stařec k stáří vine
zkušený životem na svět se hlásí
ten co se s osudem nemine
neuhne zbaběle na konci z trasy

není teď minulost není co bude
vše je tu právě teď prostor v čas všude
ruce dvě sedřené spojené k Bohu

není teď samota v níž se čas ztrácí
zas vše je ve spolku v jedno se vrací
oči dvě znavené zavřít teď mohu

Autor Uličný, 17.04.2023
Přečteno 141x
Tipy 9
Poslední tipující: Fialový metal, Frr, Marťas9, Psavec, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí