Sen

Sen

Sen

 

Sny jsou od toho,

aby se plnily,

aby každého

človíčka nabily.

 

Máme jich všichni

v tělíčku spoustu,

každý má v sobě

osobní kouzlo.

 

Pak jenom čekáme,

než se to stane,

u našeho srdíčka

hezky to vzplane.

 

Pocit je to krásný

nejde to popsat

splněným přáním

lze s toho dostat.

 

V těle se rozleje

ten zvláštní hic,

je to ta naděje

co chcete víc.

 

Naděje, vděk

to patří k tomu,

teď si jen přát

splnit sen znovu.

Autor Marťas9, 19.04.2023
Přečteno 66x
Tipy 7
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Marry31, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.

19.04.2023 06:54:54 | mkinka

Děkuji

19.04.2023 07:29:08 | Marťas9

Rádo se stalo.

19.04.2023 11:54:48 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí