Nové meziřádky

Nové meziřádky

Anotace:

 

Máš ve tváři

Vepsaných

Tolik pocitů

A na špičce 

Jazyka visí ti

Mnoho myšlenek 

U nichž váháš

Jestli není

Příliš brzy

 

Oči zrcadlí 

Soucit a pochopení

Když nemůžeš 

Říct všechno

A přece sdílíš

Možná víc

Než se patří 

Zatímco tvoje 

Přítomnost 

Proniká vším kolem 

 

A nakonec úsměv 

Prozrazuje pravdu

Dávno zaprášenou

Na meziřádcích

Starých zápisníků

Když klíč k srdci

Visí na vlásku 

A struny už nepraskají

 

Autor Denael, 19.04.2023
Přečteno 85x
Tipy 8
Poslední tipující: Kan, Frr, Psavec, Malá mořská víla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST* ST* ST*

20.04.2023 11:07:07 | Frr

Líbí se mi moc :) Skvělé

20.04.2023 10:47:58 | Narra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí