Azzuro

Azzuro

Kdysi jsem měl sen,
být obklopen azzurem.
Probudit se a vidět tu modř,
která je pro mě vesmírný skvost!
Teď tu barvu znám,
a ostýchavě se usmívám.
Výraznější než vody celého světa,
komplikovanější, než Einsteinova věta.
Krásnější než sluneční záře,
silnější než mé paže.
I Copperfield může závidět,
jak podmaní si celý svět.
Pro Brownova díla,
však inspirativní žila!
Naštěstí není součástí nového světa,
proto má obliba v ní vzkvétá!
Autor diciassette, 19.04.2023
Přečteno 89x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí