Kolik?

Kolik?

Anotace:


Kolik slov

A kolik pocitů

Dokážeš 

Pojmout

Během tak 

Krátké doby

Když srdce

Máš na dlani

A láskou

Objímáš

Celý svět 

 

Kolik slabik

Asi ještě 

Vejde se 

Do ticha

Pod hvězdami

Skrytého v dýmu

Pod doušky 

S odlesky

Červeného vína 

 

Kolik tak kolik

Otázek ještě 

Vyšleš vzhůru

Než ve svém 

Nejhlubším nitru

Pocítíš všechny 

Odpovědi které

Máš už dávno

Vlastně v sobě

 

Kolik lásky

Ještě vyšleš

Do prázdna

Než se všechny 

Hvězdy spojí

A pod letní

Oblohou 

Propletou se 

Prsty osudu

 

Mnoho a všechno 

Potkávají se 

Na tvém zápraží 

Každý den

A čekají 

Na povel

Který přichází 

Dřív než 

Měsíc zhasne

A východ přinese 

Další západ slunce

Autor Denael, 20.04.2023
Přečteno 88x
Tipy 5
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí