S proužkem dýmu

S proužkem dýmu

Napíšu báseň. Jen pár řádek.
A bude o lásce
a trochu o toužení.
.
Začneš ji číst na jeden nádech
a hláska po hlásce
tě s noční rosou změní.
.
Pak k ránu, u všech těch mých rýmů,
chviličku před svítáním,
než obzor začne jasnět,
.
jako po tenkém proužku dýmu
touze se neubráním
a vystoupím z mé básně.
.
Podlehnem vášním bez tíže
a až se unavíme hrami
a já na tvou hruď klesnu,
.
ty překvapeně zjistíš, že
všechno co bylo mezi námi,
stalo se jenom ve snu.

Autor TRlVlUS, 21.04.2023
Přečteno 118x
Tipy 16
Poslední tipující: Emily Říhová, Koala, Marten, Marťas9, Kan, Jan Kacíř, kozorožka, mkinka, šerý, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

https://www.youtube.com/watch?v=Xu9mgZv1bGI

21.04.2023 15:41:36 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí