Sbalím si kufr po babičce

Sbalím si kufr po babičce

Anotace: ~~~~~~~~~~~

........................

~~~~~~~~~~~
Sbalím si kufr
ten černý po babičce
starý a odřený
a vydám se na cestu
neboj
ne na tu poslední...
i když mi mráz
po zádech asi běhá
a už dlouho
mi schází tvoje něha
a slova třeba
jen "miluji tě a láska"
když mi řekneš
snad i sám amor
ti rád zatleská.

Tak se pustím do světa
nevím sice proč
dnes zmeškám vlak
autobus i kolotoč
jdu i s tím kufrem pěšky
po naší dlouhé ulici
zdá se mi to nebo ne
slyším tvůj hlas
miluju tě...a zas a zas
tak na tebe teď počkám
ty přišel jsi i s kyticí
líbáš mé oči plačící
i když ty slzy
nejsou ze smutku
víš,ty slzy jsou z radosti
stále tě mám ráda.

I ten mráz
už opustil má záda.
Po jiných si dál asi běhá
mně nechybí tvá něha...

..........................

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 23.04.2023
Přečteno 63x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, šerý, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

23.04.2023 15:23:15 | mkinka

:-) děkuji mkinko a zdravím

23.04.2023 15:46:10 | Květka Š.

Rádo se stalo, drahá Květuško.

23.04.2023 15:50:40 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí