Dnešní noci

Dnešní noci

Až skončím s tebou nad ránem,
na tisíc střípků
rozbijem naše minulosti.
.
Pak vdechnu, tebou omámen,
z tvých plicních sklípků
pocity strnulosti.
.
A jako kovářský měch
proměním všechen náš dech
na plamen žhnoucí.
.
Až ti zas začne srdce tlouci
na tvoje plicní sklípky nad ránem,
.
z tváře ti vyčtou kolemjdoucí,
žes byla dnešní noci
.
svedena plicním sklípkanem.

Autor TRlVlUS, 27.04.2023
Přečteno 122x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Sonador, Koala, Kan, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

28.04.2023 07:04:10 | TRlVlUS

ten konec je takovej... moc chlupatej na mě:) ale dobrý*

27.04.2023 12:53:18 | Sonador

Tohle je dost dobrý!

Lidi, kolegové, poběžte si to přečíst. Kde jste kdo...?

27.04.2023 11:35:06 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí