Dnešní noci II

Dnešní noci II

Ten pavouk se ve dne v koutě schová,
jak ale večer přiblíží se,
běda.
.
Stvoření snová ve tvých snech chová,
to pro něj není, jak už ví se,
věda.
.
Ve dne je obyčejný. Prostý navenek.
Však v noci se z něj stává
snovač tvých snů a tajných myšlenek.

Autor TRlVlUS, 28.04.2023
Přečteno 93x
Tipy 12
Poslední tipující: Sonador, Kan, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí