Přijď

Přijď

Světlo na konci tunelu
na jemný prášek umelu
a nasypu ho potají
na louku pod strání.
.
Pak v noci na pavoučí nit
ulovím všechen hvězdný svit
milencům, kteří zrovna jí
z ovoce poznání.
.
Stráň potom obejdu s tou nití,
až se jak runway rozesvítí.
Snad dovede tě k malé bráně,
kde láska prolétá.
.
Až vsedneš na labutí hřbet,
ve snu leť za mnou na výlet.
Čekám tě na opačné straně..
..těch dveří do léta.

Autor TRlVlUS, 30.04.2023
Přečteno 108x
Tipy 14
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, Tvbm, R.C.Šumbera, Kan, kozorožka, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

01.05.2023 00:06:44 | TRlVlUS

Pěkné

30.04.2023 23:43:52 | mkinka

dveře do léta... má oblíbená kniha... krásný text*

30.04.2023 08:04:16 | Sonador

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí