elektrické srdce

elektrické srdce

Homelessáci z kaváren, za synťáky a voicecodery

znějící jak anime holky, po krabce malborek.

Ťukají si monotónně, do kláves a baskytar a na mikrofony a na čela a tak vůbec 

A publikum jim cupitá, z místa na místo a zpět

už 30 let

a počítá.

Beaty a clicky a pingy a breaky, periodičnost krystalu.  

Nejsou tu křeče, jen tu a tam spasmy. Nikdo se nebaví za svoje drachmy.Tak proč nedarovat éteru par třpytek euforie za každý úder, 

virtuálního činelu 

ve virtuálním světě. 

elektrické srdce 

Autor Ovaleš, 01.05.2023
Přečteno 106x
Tipy 3
Poslední tipující: Koala, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej.
Obsahově hodně zajímavý dílko...

02.05.2023 18:59:11 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí