Hudba

Hudba

 

Hudba

 

Hudba je moje láska,

tak něco jako rodina,

nikdo snad ani neví,

co pro mě všechno znamená.

 

Pro mě je víc než

v létě zajet k moři,

jak slyším hudbu,

celé tělo mi hoří.

 

K hašení použiji

na koncert lístky,

to je pak nejlepší

recept na bolístky.

 

Léčím se ze zážitků

neskutečně dlouho,

dál čekám na další,

jenž splní moji touhu.

 

Vždy jak se splní,

jsem za to vděčná,

budu tak fungovat,

až do nekonečna.

 

Léta nám ubíhají,

jím však také,

v hudebním světě

kapely budou zlaté.

 

Je proto třeba

stihnout teď vše,

asi se pro mnohé

zastaví svět.

 

S ním se pak zabrzdíme,

také i my,

touha jít na koncert

nebude kdy.

 

Nebude kdy,

nebude kde,

asi pak usoudíme,

tohle je zlé.

 

Zbyde nám jenom

kufry vytáhnout,

zajet do lázní

tělo protáhnout.

 

Lehnout si do vody,

proudem se nést

vzpomínat na doby

na nějaký rockfest.

Autor Marťas9, 02.05.2023
Přečteno 73x
Tipy 9
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Psavec, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí