Uvnitř tvé básně

Uvnitř tvé básně

Cítím jak zvolna prorůstám tvou básní.
Slova se mění v pocity.
Kdopak z nás dvou se napoprvé zasní..
S rozbřeskem já a v noci ty.
.
Ve slovech nevyřčených žijem své životy.
Půl sklenky radosti a do půl lahve bolu.
A občas hrajeme si v náznacích do noty
a druhým vkládáme ta slova do symbolů.
.
Cítím jak zvolna prorůstám tvou básní
a i když někdy slova druhých zebou,
uvnitř tvé básně, kde jsme oba šťastní,
cítím jak prorůstal bych tebou.

Autor TRlVlUS, 04.05.2023
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Sonador, kozorožka, šerý, Jan Kacíř, Malá mořská víla, Kan, mkinka, Marťas9
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

05.05.2023 00:09:11 | TRlVlUS

nádhera*

04.05.2023 21:50:15 | Sonador

Procítěný text...uprimnoST z něj stříká a nebudeš asi sám, koho se to týká ;)

04.05.2023 10:45:36 | Malá mořská víla

Moc pěkná

04.05.2023 07:16:16 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí