Je kocour co má rád...

Je kocour co má rád...

Anotace: ~~~~~~~~~

......................

~~~~~~~~~
No místo teplého slunce
mračí se nebe
prý asi na opilce
kteří jsou
čajem s rumem zahřátí.
To jenom nám
studený vítr fouká do gatí.

Je kocour co má rád teplo
ne když šustí déšť a listí
či vítr opřen o pometlo
okenicí buší místy,
do huňatých zabalen dek
spokojeně si jen přede
předpovědi nepošle dík
prý jaro má být ve čtvrtek.

A já jsem z té básně zmožená
ale to asi kecám
i když ani ne
nápad už na verš nemám
něco mě napadne
třeba zítra v poledne.
S kocourem pod huňatou dekou
si i kočky verše předou.

~~~~~~~~~

----------------

Autor Květka Š., 06.05.2023
Přečteno 57x
Tipy 10
Poslední tipující: R.C.Šumbera, Iva Husárková, šerý, Psavec, ukrytá v máku, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jejda.

06.05.2023 14:55:54 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí