Prach

Prach

Komentární prach barvami spektra září,

chvíli mrzne, pak na slunci se smaží. 

 

Barevná mlha, tvary rozpité, 

složený obraz v prachu hvězd.

 

V "éteru" otisky myšlenky vnořené

daleké poutí,  i cesty z cest.

 

Cestami v prachu malůvky tvořené 

obraz celku, v noci den

 

Smích i tichý sten 

noc života i den.

 

~☆~

Autor Protos1182, 06.05.2023
Přečteno 82x
Tipy 11
Poslední tipující: Frr, Lexi, Iva Husárková, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí