Já od této chvíle

Já od této chvíle

Anotace: ~~~~~~gól~~~~~~

......................

~~~~~~
Já od této chvíle
už fandím hokeji
a černému puku
v bráně soupeře
...tam ho vidím
nejraději
můj milý kluku
i když ty nevíš
co mě někdy trápí
když se netrefíš
to prý nepomůžou
ani všichni svatí...

Ty svatý o radu
já prosit nehodlám
trochu je to divný
ani je nepoznám
koupím si brambůrky
na telku čučím
málem jsme dostali
já se rozbrečím
i sudí mě naštval
blbě teď píská
hrozím mu pěstičkou
i když
hokej je hra blízká
na výhru se našim
občas blýská...

My jsme to vyhráli
voláme "SLÁVA"
třeba to tak bude
vždyť i to se stává.
Tak "DO TOHO"...
fandíme
ať se my fanoušci
nenudíme.

~~~~~~~

.......................

Autor Květka Š., 08.05.2023
Přečteno 59x
Tipy 7
Poslední tipující: Marten, Psavec, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí