Vyděračka

Vyděračka

Vnucování pocitu viny,

hledat jí, kde není. 

Jako rukojmí užívat děti, 

jen člověk nemocný umí.

 

Psychopat v šatech ženy, 

bolest uvnitř v hněvu.

Jak zapudit po dobrém 

a v hněvu neskřivit vlas.

 

Uvnitř rozšlapána již,

tisíce nevlídných slov.

Pro děti neskřiven vlas.

vnitřnosti její dát hejnu sov.

 

Autor Protos1182, 08.05.2023
Přečteno 90x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, Bufik, Marten, Iva Husárková, Frr, Psavec, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí