Ruská ruleta

Ruská ruleta

 

kroužili jsme kolem sebe

po špičkách

a propichovali se navzájem

nedůvěřivými pohledy

jako dvě raněné laně

 

za zvuku ironie

jsme si vyznávali lásku

v gestech, kterým

ani jeden z nás nevěřil

 

oba jsme vyčkávali odpověď

na nikdy nevyřčenou otázku

a drželi v rukou karty

jejichž hodnotu 

jsme neznali

 

hráli jsme ruskou ruletu 

s časem

a svými pocity

jen abychom snad před sebou

nebyli příliš zranitelní

Autor Klára Němcová, 10.05.2023
Přečteno 82x
Tipy 14
Poslední tipující: šerý, Rozmarýna, Marten, Kan, Jan Kacíř, mkinka, Iva Husárková, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc se mi líbí

11.05.2023 10:13:27 | Satna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí