Strašidelná

Strašidelná

Anotace: TK

Sbírka: Dva svetry

hadroví panáci ovládli lidský hlas
ze skříně vylezou v poledne pravé
na svět se rozkřiknou žerou čas
poslouchat dlouho je není moc zdravé

zavření ve skříních svůj život žijí
jenom co vylezou už nám krev pijí

radosti života surově kradou
hlavu nám rozbolí blbou svou radou

Autor Uličný, 11.05.2023
Přečteno 133x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, Psavec, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí