Je Pravda?

Je Pravda?

Nevytáhneš mě z klestí mých nezhojených ran.

Sama sebe mám a tabák si zase do papírku dám.

 

To, že ti vidím do duše mě vlastně nijak nekouše.

Vášeň nechám v nás a v čas všech krás.

 

Pravdu má přece každý z nás.

Víš, tu čistou nepoznáš jen tak snáz.

Autor Anety poetry, 12.05.2023
Přečteno 107x
Tipy 8
Poslední tipující: P.Balam, Emily Říhová, Psavec, Frr, Vivien, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý má pravdu - tu svojí,
snad proto se jiných tak často bojí...

12.05.2023 19:20:37 | Emily Říhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí