Láska je sladká

Láska je sladká

Anotace: ~~~~~~čokoláda~~~~~~

.........................

~~~~~~
Láska je sladká
jako čokoláda
někdy se ale
čokoládou
jenom umažeš,
je sladká
nebo je hořká
tak pověz
jakou miluješ?
Asi trochu
hořkosladkou
a porci?
To raději velkou
vždyť láska
ta někdy chyběla
a to moc dobré není
to bych vážně
nechtěla.

Čokoláda
je dobrá i s náplní
hned mi ta láska
víc zavoní,
povídám...
pusinek s čokoládou
mi dávej na tisíc
já vím lásko
ty nejsi z Nemanic
budeme se líbat ještě víc…

--------------------------
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 13.05.2023
Přečteno 66x
Tipy 8
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Krahujec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí