volnost

volnost

Občas chce myšlenka ven

Nadýchat se vzduchu okolí

Proletět slovy souputníků

Hladit tvé jemné vlásky

Smáčet se v ranní luční rose

Zahradit jako klih řečiště nenávisti

Citlivostí nadlehčena stoupat k nebi

Emancipovaná namyšlená myšlenka 

Občas se taví křídla argumentace

Občas chce myšlenka ven

Autor Riscoperdo, 13.05.2023
Přečteno 73x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nápadité.

14.05.2023 10:04:16 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí