Doma

Doma

Voněla louka
před hájovnou.
A tolik zůstat se tam chtělo
Vejít zas do míst srdci známých,
po cestách , kde dřív snít se i smělo .

Ty lesy tam ..
Ty rybníky ,
kde voda se třpytí ..
U hráze stromy veliký
To mladým listím les teď svítí .

Voněla louka
před hájovnou ..
A táta sýkorkám nasypal
Je stejný , jak když jsem byla malá
Když učil mě vidět srdcem dál .

Tam kdesi v Jihu České země
Kde lesy a v nich rybníky
Zůstal tam kousek ze mě
A můj táta veliký ..

Autor Liduška, 13.05.2023
Přečteno 99x
Tipy 7
Poslední tipující: Paulín, enigman, Kan, Psavec, Vivien
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná vzpomínka co nikdy nezapadne. ST. S citem napsáno.

18.03.2024 21:48:44 | Paulín

v hájovně jsme hájení...

25.05.2023 00:50:46 | enigman

Velmi pěkné vyznání. :-))

14.05.2023 11:21:08 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí