Báseň

Báseň

Anotace: 8o))

Píši ti básničku,čti mezi řádky
co říkám všem,co tobě jen.
O tom,že život je krátký,
vše si z něj vem.
Krátký,krásný,zlý,ten kdo
ho žije,ten o tom ví.

O zemi,kterou miluji
o moři té zázračné říši,
která ti vyráží dech
a bolest tiší.

O lásce kruté a zlé
o lásce krásné,naplněné.
O snech a splněných přáních
o tom,co bylo,je a bude mezi námi.

Žij život člověče plnými doušky,
ať zrovna cukr a nebo bič,
nežli se naděješ,vše bude pryč.
Autor takova, 28.03.2005
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí