Miluju nové ráno

Miluju nové ráno

Anotace: =============:-)====

........................

.................
Miluju oblohu
co bleděmodře svítí
miluju stromy v aleji,
trávu i každé kvítí
miluju motýly
když se nechytí
do pavoučích
a ani jiných sítí.
Miluju každé nové
ráno sluneční
miluju i kapky taneční
miluju když ve větru
si listí šumí
jen tebe mi nikdo
vrátit neumí.
Miluju to,
co ty jsi vždy miloval
já milovala tebe,
ty jsi mě miloval,
miluju bílé kopretiny
i zlatý déšť
jen ty ke mně už zpátky
nepřijdeš.

Miluju všechno
co po tobě mi zbylo
a děkuji ti,
jak s tebou se mi žilo.

~~~~~~~~~

...........................

Autor Květka Š., 15.05.2023
Přečteno 81x
Tipy 7
Poslední tipující: Tvbm, mkinka, šerý, Marťas9, Marten
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hladiš.

15.05.2023 18:14:07 | mkinka

:-).. já děkuji

16.05.2023 13:27:38 | Květka Š.

Rádo se děje,miluji koně.

22.02.2024 15:48:29 | mkinka

Krásná

15.05.2023 14:46:15 | Marťas9

:-) děkuji...

15.05.2023 15:23:54 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí