(Ú)hoří láskou

(Ú)hoří láskou

Povídal úhoř úhoři,
že touhou po něm uhoří,
že je to pro ní hoře,
.
ať nečekají na příště
a najdou spolu trdliště
Sargasového moře.
.
I ona se mu líbila
a proto, když mu slíbila,
že bude on ten pán,
.
urychlil jejich přípravu
a podnikl s ní výpravu
na širý oceán.
.
Aniž by sousta požili
rok a půl cestou toužili,
jak spolu slastně splynou.
.
Nakonec cíl je na dohled.
Poprvé, přitom naposled,
milují se. A hynou.
.
Proč hladím tvojí kazajku,
vymluvám se tu na bajku
a plácám o moři?
.
Chci obejmout tě vleže
a šeptnout: dobře je, že
my nejsme úhoři.

Autor TRlVlUS, 17.05.2023
Přečteno 97x
Tipy 14
Poslední tipující: Tvbm, Stanislav32, Psavec, Frr, Marťas9, Kan, Malá mořská víla, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a pročpak?...úhoři se umí pěkně třít...

24.05.2023 23:57:54 | enigman

Ach Bože, drahý Bože
proč zase další hoře
což není dosti to, že
poslední jejich lože
jen z rýmů pro sto
pro žen
do básně bude vložen?

P.S.Na to, že vlastně ještě spím
mi to docela dobře šrotuje... chichichi
Hurá!
Vstávat á cvičit
jde se do práce Bobe;)

17.05.2023 06:54:29 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí