Poděkování

Poděkování


Poděkování

Děkuji Vám lidičky z Literu,
děkuji Vám moc.
Děkuji za Vás všechny,
že jsem váš chvost.
Vím, že jsem tady chviličku
a vy jste na mě hodní.
Vím, že i já mám chybičku
a další šance se hodí.
Jste tady všichni strašně fajn
jste bezva, super parta.
Jedno už nyní můžu říct...
s Vámi jsem omládla.
Vy jste ty moje baterky
co dáváte mi jiskru.
Jednou bych si moc přála,
ať vytisknu si knihu .
Zatím tvořím hlavně vzpomínky,
vzpomínky na ty mé andílky.

 

Autor Marťas9, 18.05.2023
Přečteno 72x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Marten, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbám kočičko.mile pohlazení.nadhera.

18.05.2023 05:33:58 | mkinka

Děkuji moc

18.05.2023 05:50:10 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí