Nad ránem.

Nad ránem.

Dveře se náhle rozletí,

v nich stojí nepozván

ten, kdo mrtev je století,

na paměť odkázán.

 

Stojí v nich nehnutě, zírá,

chtěl by jít dál.

Mizerný herec, prostě šmíra,

duši zaprodal.

 

Stojí, tvář má rozmazanou,

barva z ní stéká.

Když řeknu mu na shledanou,

stane se psem a štěká.

Autor Kan, 18.05.2023
Přečteno 54x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Stanislav32, Psavec, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí