Stár

Stár

Až budu jednou v papučích
vytvářet cesty v prachu
lidem nechci být na očích
strachem ze svého pachu


až budu po ránu
hledat tu sklenku s protézou
budu mít napsáno
na ruce jméno s adresou


až budu hrozit svou holí
všem co žijí v téhle době
rozhlédnu se po okolí
po nějakém hezkém hrobě

Autor Provázek83, 20.05.2023
Přečteno 59x
Tipy 8
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Fil, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí