Diktátor.

Diktátor.

Odkud je strach, co ulicemi kráčí,

kde se tu vzal a komu patří ?

Skrývá se v zákoutích a málo mu stačí,

když lhostejnost spatří.

 

Je jako mráz a jako vítr chladný,

smrt kráčí s nim řadou.

Je vytrvalý, plíživě nenápadný,

oběti vyhledá zradou.

 

Někdy se zjeví, ale když zmizí,

zanechá za sebou mrazivý dech.

Rozsévá a potom sklízí,

co neskosí, zanechá na lidech.

Autor Kan, 21.05.2023
Přečteno 87x
Tipy 14
Poslední tipující: MatyhoZmaty, Helen Mum, kozorožka, Psavec, Tvbm, Stanislav32, Marťas9, mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí