V dešti

V dešti

Existence kráčící
se svěšenou hlavou,
zbloudilý tulák se svící,
v plamínku myšlenky planou.

Kalužiny reflektují tiše svět,
co už dávno si vysnil,
v jarním dešti se chvět,
aniž by se vinil.

Kapkami deště se vzruší,
jednou po druhé, všemi naráz.
Staly se součástí práz
dnoty, co v sobě nosí.

Ožívá.
Autor Random_stranger, 21.05.2023
Přečteno 115x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí