Postarší

Postarší

V stínu tiše muž stojící,

z tváře nic vyčíst se nedá. 

A přeci do dáli hledící, 

uvnitř podivné světy mívá. 

 

Barevný vesmír pod šedí skrýt,

podivně barevná života nit.

Zamlklé tóny podivně zní,

podivné tiché jsou jeho sny.

 

Barevní draci po nebi plují,

na vílu čekají, než dá je spát. 

Samoty ve světě oni se bojí 

podivný, svůj, mají tak řád.

 

~☆~

Autor Protos1182, 23.05.2023
Přečteno 89x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, šerý, Psavec, Bufik, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí