Naše bolesti

Naše bolesti

Naše bolesti

 

Bolí mě, když se někdo trápí.

Bolí mě, když třeba ztratil zdraví.

Bolí mě, když umřelo jim dítě.

Bolí mě, když řekne, nemiluji tě.

 

Všechny bolesti jsou jako šípy.

Jako šípy, co hledají štíty.

Někdy se trefí, není cesty zpátky.

někdy se mine, asi je tam trochu lásky.

 

Za některou bolest, nemůžeme sami.

Za tu co můžeme, jsme tvrdě potrestání.

Pak je to na nás, jak se k ní postavit.

Pak je to na nás, jak ji v nás opravit.

Autor Marťas9, 23.05.2023
Přečteno 63x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Husárková, kozorožka, Stanislav32, Marten, Psavec, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí