Spásná

Spásná

Anotace: spásná

Spásná digitatura dá to
selský rozum prý nemá nárok
kdepak, analogové zlato
z kryptoměn zisk má jiný žralok

investice do budoucnosti
je pouze v kompu, vše spočetla
uzly - to jsou k nám ale hosti!
´decentralized´ s rychlostí světla

nastolí mír na věčné časy
zelený muži, chop se toho
máš oslí uši, Jů-Midasi
chceš-nechceš, hurá!! Stop! Stůj, noho!
Autor Petbab, 23.05.2023
Přečteno 104x
Tipy 8
Poslední tipující: enigman, Iva Husárková, Psavec, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen si šlápni juchů tvá Hydra...

24.05.2023 22:55:45 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí