Snídaně.

Snídaně.

Tak, co si dáte ?,

dí paní v kiosku,

a křivým pohledem

hledí na násosku

s červeným nosem

a scuchanou kšticí.

Tak, jako slamníky

vyhlíží všici,

myslí si paní.

Zákazník svých korun pár

po kapsách žmoulá,

o práci nezakop,

vždyť je to moula;

tak, co to jen bude ?

Urputně přemýšlí,

co by si dal,

rameny krčí, peníze má,

jen ještě je nespočítal.

Pivo ?

Odpoví otázkou v hlase,

peníze položí a usmívá se

na paní v kiosku.

Autor Kan, 23.05.2023
Přečteno 69x
Tipy 14
Poslední tipující: Iva Husárková, kozorožka, CULIKATÁ, šerý, Psavec, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Říkal jsem si, že mě někdo pozoruje na Havelským trhu, a on to Kan ! Apropos, co jiného k snídani.. :)

23.05.2023 18:33:28 | Protivník

Žeby piva dvě ?

23.05.2023 20:08:33 | Kan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí