Večer sklenka červeného

Večer sklenka červeného

Anotace: ======S vnoučaty~=====

~,,,,,,,,,,,,,,,~

Život běží nějak rychle
jak hodiny kostelní
jednou odbíjí poledne
pak nám půlnoc vyzvoní...
jaro,léto,podzim,zima
všechno kvete pak zvadne
čtyřikrát se změní klima
někdy parno pak mrzne...

Jako z vody rostou děti
potom si jdou světem dál
ach člověče jak dnes je ti
čert aby ty roky vzal...
nám stárnou kosti šedne vlas
on ten život rychle chvátá
už nevrátí se mládí čas
jen vnoučata a pravnoučata
potěší každého z nás...

Večer sklenka červeného
ráno zdravím nový den
nelituji mládí ztraceného
pár let ještě prožijem...
roky ty všem stejně letí
tak raději se usmívej
aspoň trochu dobře je ti
sem tam rok si ubírej
a s vnoučátky si povídej...

--------------------

......................

Autor Květka Š., 23.05.2023
Přečteno 97x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Marťas9, CULIKATÁ, Frr, Stanislav32, šerý, 8Zdenek, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vnoučatka a babička..
Rozjasní se očička.. Taky už mám 2 vnoučatka. Vnouček je docela podobný na syna, když byl malý. Jak tam přijedeme, tak mi tou svou podobou vrátí kus mého života zpátky.

23.05.2023 21:32:51 | Marťas9

Přeji vše dobré.

23.05.2023 16:18:29 | 8Zdenek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí