Psycho... .

Psycho... .

fialové mraky s nitkami rudé. 

Tiché,někde pavouk bude.

Kusadly kapky deště stříhá

tmou na svět barev se dívá. 

 

Zlé oči má, hnědou hlavohruď 

myšlení jedovaté jako rtuť. 

 

Barevné velryby v trávě se pasou

duhoví motýli třpytí se krásou

Rozšlápne velryba pavouka snad,

Pak zbyde z něj sotva jen smrad. 

Autor Protos1182, 25.05.2023
Přečteno 102x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Kan, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem s tebou.

25.05.2023 06:48:01 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí