Samota

Samota

Samota

 

To je jenom prázdnota.

Prázdno je buď v srdci,

když někoho ztratíš,

taky nedej bože,

když někoho zraníš.

 

Ztratit lze buď nejbližší,

či svoje zvířátko,

nebo taky sama sebe,

pak pomůže už až nebe.

 

Zranit jde pouhým slovem,

nebo nechtěným činem.

Tam záleží na osudu

bude někdo vinen.

 

Proto lidi otočte se

na ty co žijí v samotě,

aby i vy neskončili

ve veliké prázdnotě.

 

 

 

Autor Marťas9, 25.05.2023
Přečteno 56x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí