Věřím

Věřím


Věřím

Věřím, že vše se jednou zlepší,
věřím, že do domu znovu vstoupí štěstí.
Už je na prahu, čeká co, kdo věští,
poté budoucnost jistě bude lepší.

Vím, o čem nyní mluvím,
to budoucnost mluví ze mne.
Lásku do srdce přivolám
a chytnu si ji ve mně.

Láska je plachá a křehká,
jak porcelánová sklenka.
Ona taky hledá lásku,
chce znát odpověď na otázku.

Za otázkou stojí, zda je pro co žít?
Zda nebylo by lepší, vše toto ukončit.
Nechytat plachost, nelepit porcelán,
najít si novou, vše znovu předělat.

 

 

Autor Marťas9, 26.05.2023
Přečteno 63x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí