Na cestě

Na cestě

Anotace:


Procházíš se 

Na zápraží 

Příběhu, co se 

Ztratil někde 

Uprostřed první

Jarní bouře 

 

Slova občas 

Nedokážou 

Vyjádřit všechno 

Co bys chtěla 

A myšlenky 

V tobě utichají

 

Jaro pomalu

Přechází do léta

A střelka kompasu

Začala zrychlovat

Na hvězdné pouti

Za Venuší

 

A tak v opojení 

Světa Múz

Pokračuješ dál

Na cestě 

Mezi opadanými 

Májový květy 

 

Autor Denael, 26.05.2023
Přečteno 108x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Frr, Sonador, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí