Příznaky

Příznaky

Anotace: existence času

Sbírka: Dva svetry

ze zálohy stáří vniklo
do mé hlavy bělavé
vše co mohlo se mi spiklo
zbytek rychle uplave

čas se trhl ze řetězu
rychlost světla nepřevezu

křivý prostor křivá záda
součástí jsem starců stáda

Autor Uličný, 26.05.2023
Přečteno 110x
Tipy 8
Poslední tipující: Aramgad, šerý, Psavec, Marťas9, Frr, Stanislav32, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí