Ta slza slzička

Ta slza slzička

Anotace: ~~~~~~~~~

~~~~~~~~~

.............
Ta slza slzička
padá mi zpod víčka
po tváři dolů se kutálí
pár minut s tebou
tvé ruce zebou
to mi můj milý už nevadí
o tobě zdá se mi
že spolu jsme stále
v myšlenkách v básních
i v tom snění
v albumu na fotkách
a tak dále
...ale...
já ti ale nevím
jsi můj anděl strážný
když
do křídel se sbalíš?
Nevidíš neslyšíš klidně si spíš
tak já tě teď probudím
z křídel tě rozbalím
sálá z nich teplo tvé kůže
copak ženská jako já
za to může?
Že ztratí svou hlavu
a jen tak pomalu
tě....
co...
ne,to raději už nepovím.

~~~~~~~~~

..................

Autor Květka Š., 27.05.2023
Přečteno 73x
Tipy 8
Poslední tipující: Stanislav32, šerý, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné Květuško ST*

27.05.2023 18:18:43 | Frr

Jé.

27.05.2023 15:55:14 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí