Konec května

Konec května

Na koncích všech teček , co temné nebe má
kdesi v podobě vloček první květ umírá .
V zákrytu noci srpek tiše spí ,
na druhé straně světa
se slunce probouzí .

Ve skrytu duše tiché kroky jdou ,
kdesi v rohu domu slzy stagnujou .
V paměti lidské
vzpomínky jsou ,
když procházíš bosa ranní zahradou .

Na koncích všech teček
V temném nebi srpek spí
Vločky květů
z rána
K zemi padají..

Autor Liduška, 27.05.2023
Přečteno 94x
Tipy 11
Poslední tipující: Kan, Psavec, Stanislav32, enigman, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a co když je na konci teček dvojtečka?...

28.05.2023 11:15:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí